PRIVACYBELEID VAN STIK LEUK

Wanneer je een bestelling bij Stik Leuk plaatst, wil je natuurlijk dat jouw gegevens privé blijven. Een terechte opmerking als je het ons vraagt. Wij doen er daarom alles aan deze gegevens zorgvuldig te verwerken en beveiligen. 

IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS
Stik Leuk
Wouwsestraat 34
4611PM Bergen op Zoom
info@stikleuk.nl

0164 653 097

WELKE GEGEVENS LAAT IK ACHTER?
Als je een bestelling plaatst, is er sprake van een overeenkomst. Wij vragen je hierbij om de volgende gegevens:

  • jouw naam;

  • (factuur)adres;

  • e-mailadres;

  • en je betaalgegevens.

Wij gebruiken deze gegevens bij de afhandeling van de door jou geplaatste bestelling, het verlenen van service, garantie, persoonsgebonden marketingacties en het uitvoeren van verkoopanalyses. 

ONDER WELKE GRONDSLAGEN EN VOOR WELKE DOELEINDEN WORDEN DEZE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELD?

Bij de uitvoering van onze overeenkomst:

  • bij bestellen

  • bij bezorgen

  • bij retourneren

  • om je te kunnen e-mailen/aanschrijven indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst

  • bij contact met onze klantenservice

Enkel bij jouw toestemming, worden jouw gegevens gebruikt voor:

  • voor het aanmaken/registreren van een Stik Leuk-account

  • om jou van informatie te voorzien in mijn Stik Leuk-account

  • voor verzending van onze nieuwsbrieven, mailingen en andere reclame-uitingen via e-mail, social media of post

  • het onthouden van jouw voorkeuren om je van passend advies kunnen voorzien, middels je IP adres

  • om onze dienstverlening te kunnen verbeteren

  • om je te informeren over wijzigingen in wetgeving en dienstverlening.

Wettelijke verplichting

  • indien Stik Leuk hiertoe wettelijk verplicht is, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden;

  • in verband met wettelijke bewaarplichten.

BEWAARTERMIJN

Wij zullen jouw gegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Voor zover er een administratieve- en/of wettelijk bewaarplicht geldt zullen wij jouw gegevens gedurende die termijn bewaren.

COMMUNICATIE

Vragen mag altijd

Wanneer je Stik Leuk een mail of ander bericht stuurt, worden deze opgenomen in ons e-mailarchief en conform de wettelijke bewaarplicht opgeslagen. Soms vragen wij naar jouw persoonsgegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maak het mogelijk om hiermee jouw vraag te beantwoorden en eventuele bijkomende processen uit te voeren.

Blijf op de hoogte

Naast de informatie die op onze website vermeld staat, kunnen wij jou als klant via drie kanalen op de hoogte brengen van nieuwe items/collecties, aanbiedingen, acties of andere informatie. Deze drie kanalen zijn als volgt: per mail, per social media of per post. Zonder jouw toestemming word je niet per post of per mail op de hoogte gebracht. 

Nieuwsgierig?

Voor de klanten die graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwe items, aanbiedingen, acties en/of andere informatie, bieden wij een nieuwsbrief aan. Iedere nieuwsbrief is voorzien van een link waarbij je jezelf kunt afmelden. Zonder jouw toestemming ontvang je geen nieuwsbrieven vanuit Stik Leuk.

Voor klanten die graag op de hoogte zijn van hun bestelling en sneller door het bestelproces heen willen komen, bieden wij een mijn account omgeving waar jouw gegevens worden opgeslagen. Zonder jouw toestemming worden jouw gegevens niet opgeslagen in de mijn account omgeving.

DELEN VAN GEGEVENS

Stik Leuk verkoopt jouw gegevens niet aan derden. We delen jouw gegevens uitsluitend indien dit nodig is voor:

  • de uitvoering van onze overeenkomst met jou als klant;

  • jouw shopervaring te verbeteren;

  • een nieuwsbrief te versturen (uitsluitend indien je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief);

  • of om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

INZIEN, AANPASSEN, VERWIJDEREN

Mocht je vragen of twijfels hebben rondom jouw persoonsgegevens heb je altijd het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van jou in onze gegevensbestanden zijn opgeslagen en voor welk doel. Wanneer je meent dat die persoonsgegevens niet (langer) juist of volledig zijn, kun je ons verzoeken jouw persoonsgegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. Je kunt ons hier uiteraard over bellen (0164 653 097) of mailen (info@stikleuk.nl).

INTREKKEN TOESTEMMING

Voor zover wij je gegevens hebben verzameld op grond van door jou verleende toestemming, heb je het recht om de door jou verleende toestemming in te trekken. Dit doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van jouw toestemming voor het moment van intrekking.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Stik Leuk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende (beveiligings‑)maatregelen, zowel organisatorisch als technisch, om misbruik, verlies, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van- en/of onbevoegde/ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens tegen te gaan. Hierbij moet je denken aan: toegangsbeveiliging, wachtwoordbeleid, versleuteling d.m.v. SSL-certificaat, dataminimalisatie, etc. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, dan wel er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.Wij helpen jou natuurlijk graag, maar daarnaast heb je te alle tijden het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

COOKIEBELEID

Wat is een cookie?

Normaal gesproken doet een cookie ons denken aan een krokante lekkernij met chocoladestukjes. In dit geval hebben we het over eenvoudige tekstbestandjes die bij je bezoek aan de Stik Leuk website op worden geslagen in het geheugen van jouw computer of mobiele apparaat.

Waarom gebruiken wij cookies?

Heb je even zitten neuzen op onze website, een leuk Stik Leuk item in je winkelmandje geplaatst, en roept je kind dan nèt je naam….? Kom je terug op de website, is je winkelmandje weer leeg. Herkenbaar, maar door cookies is dit te voorkomen. Wij bewaren middels cookies zorgvuldig jouw voorkeuren zoals de items die je in je winkelmandje hebt geplaatst of informatie die je in een bestelformulier op hebt genomen. Zo maken we het rondneuzen tussen Stik Leuk(e) producten nog iets gemakkelijker!

WEBSTATISTIEKEN

Om het gebruik van onze website zo optimaal mogelijk te maken, maken wij gebruik van productinformatie, verkoopcijfers en webgedrag. Om deze informatie inzichtelijk te krijgen, maken wij gebruik van de volgende tools:

Indien je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met de cookies en worden jouw gegevens opgeslagen, tenzij je via instellingen ervoor kiest om ze uit te schakelen.

Google Analytics
Deze tool wordt gebruikt om onze bezoekers van zusss.nl bij te houden. Ons Google account is privacy vriendelijk ingesteld, waardoor zij geen gegevens delen met derden en er geen herleidbare persoonsgegevens worden opgeslagen.