Kaarten actie

In deze moeilijke periode kunnen we allemaal wel een kaartje gebruiken. Daarom heeft Stik Leuk een hele fijne en vooral makkelijke service waarbij je kunt kiezen om een kaartje naar een dierbare te sturen, maar je kunt ook een kaartje sturen naar een "vreemde".

 

Hoe werkt dit?

 

Stuur een kaartje naar een "vreemde" die dit goed kan gebruiken:

Wist je dat heel veel ouderen eenzaam zijn? En dat dit tijdens deze periode nog veel erger is? Er komt niemand meer op bezoek, en iedereen houdt afstand van elkaar. Laat een eenzame oudere daarom weten dat ze niet alleen zijn door hen een kaartje te sturen. Stik Leuk zorgt ervoor dat deze kaartjes op de goede plek terecht komen, bij mensen die dit echt heel erg zullen waarderen. Bestel een kaartje voor maar €1, wij betalen voor de verzending. Schrijf een lieve, bemoedigende boodschap in het tekst vlak. Wij schrijven deze boodschap vervolgens persoonlijk op de kaart en sturen deze kaart dan op. 

Doe jij vandaag iets goeds voor de mensheid? 

 

Liever een kaartje sturen naar iemand die je al kent, maar die dit toch goed kan gebruiken?

 

Stuur dan een kaartje naar een "dierbare":

Tijdens deze moeilijke periode is het ook lastig om nog bij jouw dierbare op bezoek te gaan. Want ook jouw oma, opa, vader, moeder, broer, zus of buurvrouw is misschien eenzaam en kan een lief kaartje goed gebruiken. Stuur daarom nu voor maar €2 een kaartje naar ze, omdat deze naar een specifiek adres gaat betaal je wel zelf voor de verzending. Schrijf jouw boodschap in het tekst vlak (wij schrijven deze voor jou persoonlijk op de kaart zelf), en in het andere vlak schrijf je het adres waar het kaartje naar toe mag. Wij doen deze voor jou op de post, dus je kunt lekker binnen blijven. 

 

Wees lief voor elkaar <3

We don’t have any products to show here right now.